Tule mukaan perherauhan

-

turvaajaksi.

Jotta rauha säilyy, tarvitsemme ihmisiä pitämään siitä huolta. Oletko mukana toiminnassa, joka voi tarjota konkreettista apua perheille kriisitilanteessa tai ennaltaehkäisyssä? Ilmoittaudu mukaan perherauhanturvaajaksi, olit sitten paikallinen tai valtakunnallinen toimija.  

Tulemalla mukaan kampanjaan saat käyttöösi perherauhanturvaaja-tunnuksen sekä näkyvyyttä sivustollamme. Mikä tärkeintä, osallistut isossa porukassa hyvään toimintaan.

 Lähetä viesti osoitteeseen lasinenlapsuus@a-klinikka.fi

 

Kerro kuka olet, mitä tahoa edustat ja mitä konkreettista voitte perheille tarjota.

Pidätämme oikeuden hyväksyä tai hylätä ehdotukset perherauhanturvaajiksi. Emme mainosta kaupallista toimintaa, mutta muuten olemme valmiita harkitsemaan kaikkia ehdotuksia kaikilta toimijoilta perherauhan turvaamiseksi. Emme kerää maksua, emmekä maksa palkkiota. Hyvä työ olkoon kaikille palkkio jo itsessään.

 

Mukaan tulevilta tarvitsemme:

 

Huom, älä lähetä sähköpostin yhteydessä. Pyydämme tarvittaessa myöhemmin.

 

1. Nimi: tämä voi olla esimerkiksi järjestön, hankkeen, projektin tai palvelun nimi.

2. Kuva: jpeg tai png, minimileveys 1024 pikseliä, mieluusti vaakarajaus. Huomioikaa että kuvan päälle tulee perherauhanturvaaja-logo.Kuvassa ei saa olla muuta logoa ja muutenkin suositellaan rauhallista ja selkeää kuvaa.

3. Teksti: lyhyt ja ytimekäs kuvaus, mitä konkreettista apua on tarjolla. Maksimi merkkimäärä 150, sisältäen välilyönnit.

4. Linkki, johon halutaan ohjata.

Liity joukkoon!